چه جزو کارفرماهای من باشید و یا چه بازدید کننده ای که دنبال مدیریت سایت های جوملایی می گردد مطالب این بخش به رایگان در اختیار شما قرار گرفته است. مدیریت سایت هایی که روی سیستم مدیریت محتوای جوملا طراحی شده اند بسیار ساده است. در این آموزش ها از تجربه شخصی خودم در انتقال مطالب استفاده کردم تا مفاهیم به بهترین نحو به شما عزیزان انتقال یابد. سوالات تان را می توانید در قسمت کامنت ها در پائین مقاله بپرسید و من در اسرع وقت پاسخ خواهم داد.
فایل htaccess در جوملا 4.0.4 نیاز به تغییراتی دارد تا بتوانید بروز رسانی های بعدی جوملا را دریافت کنید. این مطلب، ترجمه شده از وب سایت رسمی جوملاست که در آن قید شده برای دریافت بروز رسانی های جوملا بعد از نسخه 4.0.4 احتمالا نیاز به انجام تغییراتی در فایل htaccess خواهید داشت.
نصب جوملا روی هاست بسیار آسان است. در ویدئویی که در ادامه مشاهده می کنید می توانید بصورت گام به گام با نصب جوملا آشنا شوید:
نصب جوملا در کامپیوتر بسیار اسان است. چون جوملا به زبان php نوشته شده و مرورگرها قادر به پردازش کدهای php نیستند بنابراین برای نصب جوملا در کامپیوتر خانگی یا شرکت نیاز به یک سرور مجازی دارید. من xampp را برای اینکار معرفی می کنم. xampp یک بسته نرم افزاری شامل چندین کامپوننت هست که کامپیوتر شما را تبدیل به سرور مجازی می کند و شما می تونید با کمک این نرم افزار فایل های php را در مرورگر تون بدرستی مشاهده کنید.
به این ترتیب می توانید کار با جوملا رو براحتی و بدون نیاز به خرید هاست و دامنه و در منزل و یا محل شرکت تمرین کنید. حتی می توانید سایت خودتون را قبل از اینکه نهایی شود درست کرده و سپس در هاست تان دانلود کنید.
در ویدئویی که در ادامه این مطلب قرار دادم می توانید گام به گام مراحل نصب xampp و سپس نصب جوملا را یاد بگیرید.
دومین قسمت از آموزش مدیریت جوملا خدمت شما ارائه میشه. در قسمت قبل با نحوه ایجاد دسته بندی ها یا مجموعه ها آشنا شدید. در این قسمت با نحوه ایجاد مطالب در جوملا و قرار دادن آنها در دسته بندی مورد نظر آشنا می شوید.
قسمت سوم آموزش مدیریت جوملا تقدیم تون میشه. امیدوارم دو قسمت قبلی براتون مفید بوده باشه. در این قسمت با نحوه نمایش مطالب با کمک منو ها آشنا می شوید. این قسمت کاملا به صورت ویدئویی تهیه شده و متن آموزش موجود نیست.
با اولین سری از آموزش های مدیریت جوملا در خدمت تون هستم. این سری آموزش ها برای کسانی که به تازگی صاحب یک سایت جوملایی شده اند و هیچ آشنایی با این سیستم مدیریت محتوا ندارند، تهیه شده است. در اولین قسمت این آموزش با پیکربندی ابتدایی جوملا و نحوه ایجاد دسته بندی یا مجموعه ها آشنا می شوید.