در این مجموعه، مقالاتی که سایر رسانه ها در حوزه های مرتبط با کسب و کار های الکترونیک منتشر می کنند باز نشر می کنم. امیدوارم مطالعه مطالب این بخش، کمک بزرگی در راه اندازی کسب وکارتان باشد.
راه اندازی یک استارت آپ یه چیزه و نگهداری اون یه چیز دیگه. مسلما وقتی استارت آپ شما رشد کنه و شکل بگیره اون موقع هست که از در و دیوار رو سرتون نازل میشن تا قسمتی از اون رو تصاحب کنن. بنابراین باید راه محافظت از استارت آپ تون رو بدونید. مطلبی که در ادامه می خونید از خانم سمیه امیری وکیل دادگستری هست که در روزنامه دنیای اقتصاد چاپ شده و مطالعه این مطلب برای کسانی که قصد راه اندازی استارت آپ را دارند خالی از لطف نخواهد بود.
تعدادی از مشتریان و کارفرماهای من صاحبان استارت آپ ها هستند. کسانی که طرحی در ذهن دارند و دنبال یه برنامه نویس وب برای راه اندازی کسب و کارشون می گردند. شروع یک استارت آپ کار آسونیه ولی حفظ و نگهداریش سخته. مطلبی که در ادامه می خوانید برگرفته از یکی از مقالات روزنامه دنیای اقتصاد مورخ 3 اردیبهشت 1397 هست. در این مقاله سه نفر از مدیران سابق فیسبوک، گوگل، اپل و فوراسکوئر تصمیم گرفتند برای آموزش به مدیران جدید کسبوکارها برنامهای را طراحی کنند. این برنامه که «اوشن» نام دارد حاصل تحقیق این سه متخصص است و در آن هشت اشتباه رایج را که برای بیشتر بنیانگذاران کسبوکارهای نوپا اتفاق افتاده است توضیح دادهاند که در ادامه آن را میخوانید.
من یه فریلنسر هستم. کسی که کار آزاد با وقت منعطف رو به جای کارمندی و حقوق ثابت انتخاب کرده. به امثال ما که چنین کاری رو آغاز کردیم فریلنسر میگن و سیستم اقتصادی ما اصطلاحا " اقتصاد گیگی " نامیده میشه. از نظر کسانی که در اقتصاد گیگی فعالیت می کنن ، موفقیت معنایی متفاوت از دیگران داره. برای همین محیط کار و روابط ما با کسانی که در شغل های ثابت مشغول به کار هستن متفاوت هست. فریلنسر بودن کار راحتی نیست ولی بی شک لذت بخش هست.
روزنامه دنیای اقتصاد مورخ 27 فروردین 1397 مقاله ای از HBR منتشر کرده که خواندنش برای کسانی که فریلنسر هستند و یا با فریلنسر ها سر و کار دارن خالی از لطف نیست. در این مقاله با جزئیات جالبی درباره فریلنسر ها آشنا می شید و برای کسانی که می خوان فریلنسر بشن توصیف خوبی از زندگی ما بهشون میده.
روزنامه فناوران در تاریخ 18 فروردین 1397 مصاحبه ای از علی اصغر سعیدی ( مدیر گروه برنامهریزی و رفاه اجتماعی دانشگاه تهران ) چاپ کرد. در این مصاحبه به فرق کسب و کارهای سنتی با کسب و کارهای نوین پرداخته و مطالب ارزشمندی در رابطه با علت موفقیت بیشتر کسب و کارهای سنتی نسبت به کسب و کارهای نوین اشاره کرده است. مطمئنا مطالعه این مصاحبه چشم انداز روشنی برای شروع کسب و کار جدید شما خواهد بود.